buteo68 07-11-2007 @ 05:02 | ετσι πιστευεις πως η ψυχή μιλάει
και την πιστη σου διπλά φιλάει
μες το μυαλό μη ψάχνεις τίποτα να βρείς
ανοιξε της καρδιας την αυλόπορτα
και μέσα σκύψε για ναδείς
εκει ο παράδεισος απλώνει την αγάπη του
κι εσυ εισαι αυτός που απλώνει χέρι στη ζωή
εκει μιλάει η ανάσα του
εκει κοιμάται η πνοή | |