Πάλι απόψε βράδυ ανταμώσαμε
Του τηλεφώνου τις γραμμές ενώσαμε
Κι είπαμε κουβέντες τρυφερές ερωτικές
Κι ήταν η φωνή σου πιο γλυκιά από ποτέ
Πάλι ομως μονάχος εσένα θα ζητώ
Τα βράδυα στα ονειρά μου θα ζεις για να σε δω
Μάθε όμως κάτι αυτό δεν μου αρκεί
Και τι δεν θα δινα για να μουν τωρα εκεί.
Είσαι τα παντα ανάγκη και πνοη μου
Ορίζεις τη ζωη μου τι αλλο να σου πω
Εισαι τα πάντα τα δάκρυα κι η χαρά μου της νυχτας η φωτιά μου
Αχ ποσο σ' αγαπώ
Είναι η απόσταση μαχαίρι κοφτερό
Με πλήγωσε κι απόψε ξανά αιμοραγώ
Είναι η αγάπη σου φεγγάρι στο βυθό
Θέλω να σ' αγγίξω μα πάλι δεν μπορώ
Ξέρω η ζωές μας πως είναι μακρυά
Ομώς εσυ καρδιά μου θυμίσου με ζεστά
Κι όταν θα ρθει η στιγμή και θα περάσει ο χρόνος
Γαλήνη θα ναι κι ανοιξη ο τωρινός ο πόνος