Δεν χτυπιέμαι για τις ώρες που σε σκέφτομαι, χτυπιέμαι που δεν είσαι δω..
Δεν κλαίω
για τις στιγμές που πέρασαν
και έκλαιγα
Κλαίω
για τις στιγμές που πέρασαν
και δεν γελούσα
Μετανιώνω
που τα φιλιά σου
τα απέφευγα
Δεν μετανιώνω
που αγκαλιά μου
σε κρατούσα.