Είμαι ένας Εβραίος στο Άουσβιτς.
Το σημάδι σου, είναι παντού πάνω μου. Παντού μέσα μου.
Κι εσύ, περιβραχιόνιο στο λαβωμένο μου χέρι, που δεν σ΄ αγγίζει πια...
Αστέρι που αργοπεθαίνει μαζί μου.
Ξέρω πότε θα πεθάνω.
Ξέρω πως θα πεθάνω.
Θα σταματήσεις να ανασαίνεις για μένα...
Θα σταματήσω να έρχομαι στα όνειρά σου...
Θάλαμος αερίων...
Η φυγή σου. Η απουσία σου.
Σβύνω...
Αλλά το πρόσωπο σου βλέπω.
Θάλαμος αερίων................
[I]14/10/2006
...Και δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα[/I]