ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΜΟΥ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΧΑΔΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΡΩΤΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΖΩΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΚΡΥΦΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΛΛΟΥ...
ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΡΥΦΑ...
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ.....