noyfaro 04-06-2008 @ 13:54 | όταν κυττάς από ψηλά
βλέπεις τη γη σαν ζωγραφιά!
κι' εσύ την πήρες σοβορά;
όχι κουκίδα λένα μου μόρια σκόνης είμαστε μπροστά στο απέραντο σύμπαν. χαμογέλα καλή μου, και να θυμάσαι ΄οτι και άλλοι σκέφτονται και πονούν όπως και έσύ!
όμως στην ουσία, αυτά δεν είναι πράγματι προβλήματα.
::hug.:: | |