iokasth 18-06-2008 @ 15:52 | Ελα μαζί να ζήσουμε
νεράιδα και κυρά μου
και την ζώη μου γλύκανε
γίνε παρηγοριά μου.
Να μ΄αγκαλίασεις δυνατά
Να με φιλάς στα χείλη
και το κορμί να σπαρταρά
στου έρωτα την δίνη..
Στο θείο σου το άγγιγμα
να νιώσω την καρδιά μου
και καθε χτύπος αγαπά,
Εσένα Ερωτά μου..
Έτσι μου ..βγηκε..αν δεν ειναι καλό, σβήστο δεν θα με νοιάσει..
εσύ θα ξερεις καλλίτερα
Καλό ξημέρωμα..
Nεφ Ελλη | |