Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Πιστωτικό Όριο
Το πιστωτικό σας όριο αυξήθηκε στα 34 χρόνια , ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία...Με τιμή η τράπεζα της ζωής , τμήμα καταθέσεων ψυχής....Ενταύθα
[I]Χώρεσα σε ένα αρχείο
πάλι τη στιγμή
και περνάω τελωνείο
μια πικρή ζωή
πλήρωσα όλους τους φόρους
και τα κοσμικά
κι είμαι εντάξει με εμπόρους
και τα νομικά [/I]
[B][I]Είμαι ένα εκτάριο ,στήλη ερημική
όσα παίρνει ο άνεμος και η εποχή
είμαι ένα κεφάλαιο με γνωστή πλοκή
γράφω το σενάριο "βάζω σ' όλα χι"[/I][/B]
[I]Χώρεσα μες στο αρχείο
του υπολογιστή
όλα τα υπάρχοντά μου
κι ένα λογιστή
να μου κόβει αποδείξεις
σ' ότι επικροτώ
και ν' αυξάνει τ' όριό μου
το πιστωτικό [/I]
[U][B][I]www.eliaspolitis.gr[/I][/B][/U]
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
2
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Συλλογή
Οι Εποχές
Κατηγορίες
Κοινωνικά & Πολιτικά
,
Φιλοσοφικά
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Τα σύνορα του μυαλού αλλάζουν κάθε τόσο πατρίδες , διάλεξε μια και ζήσε, είναι η δική σου γη...
Ηλίας Πολίτης
©
01-07-2008 @ 01:01
Ηλίας Πολίτης
01-07-2008 @ 01:03
Καλό μήνα σε όλους
www.musicwave.gr/eliaspolitis
www.myspace.com/eliaspolitis
Α.Ε. ΕΠΕ
01-07-2008 @ 01:09
Καλό μήνα
Μοναδικό!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 15%