το απόγευμα στον κρόταφο
εκπυρσοκροτεί
ο κόσμος αναπνέει
βλακεία αποτρόπαιη
στο δρόμο
συναντά κανείς
τοτεμικούς θεούς
με φαλλικές προεκτάσεις
όλοι τους άνακτες
του νεκρού επέκεινα
αναζητούμε τη μισκοτίνη
την άλλη πλευρά της ζωής
να θρονιαστούμε
μα όλα τα όνειρα τελειώνουν
σε πολυθρόνα οδοντιατρική
οδεύοντας πουστροφηδόν
στην έσχατη
τη μάχη