dimi.gr 11-08-2008 @ 07:33 | Ανάγκη φοβερή η παρούσα
να την ζήσεις αληθινά
την δύσκολη ζωή σου.
Πάντα, όταν βλέπουμε την ολίσθηση προς τα έσχατα, είναι η ανάγκη της επιβίωσης που μας κάνει να συνεχίζουμε ''ανύποπτοι'' τη ζωή μας. Από τον καθένα εξαρτάται πόσο αληθινά θα συνεχίσει να βιώνει και να δρομολογεί τη ζωή του.
Πολύ ωραίο Γιάννη! | |