Helene52 14-10-2008 @ 03:39 | Είσαι η γή κι ο ουρανός μου
τ΄αστέρια κάθε βράδυ
η συντροφιά στον ύπνο μου
το φως με το σκοτάδι .
Ανάσα, στόχος στη ζωή
πιασμένοι χέρι-χέρι
δεν με φοβίζει τίποτα
γιατί σε έχω ταίρι
Σε αγαπώ τόσο πολύ
πιο πάνω απ την ζωή μου
γιατί είσαι ό,τι πολυτιμότερο
άγγιξε την ψυχή μου
Σε σκέφτομαι, χαμογελώ
και χαίρομαι που σ' έχω
και μακρυά σου ούτε λεπτό
καρδιά μου δεν αντέχω
Γλυκό και τρυφερό όπως πάντα !!!
Την καλημέρα μου Σπύρο
::love.:: ::up.:: ::hug.:: | |