Εκεί στα βρώμικα και σκοτεινά σοκάκια,
πετάς τα ρούχα σου....
Αυτά που σου δώσαν για να "κρύψουν",
το μείασμα απο την ευηπόληπτη κοινωνια τους
Επάγγελμα;;
Δραπέτης ......μια ζωη..
Και οταν τους ξεφέυγεις θέλεις να μένεις γυμνός,
όπως σε έκανε η μάνα σου....
Μα τι να καλύψουν και τα κουρέλια τους πια;;
ουτε καν την υποκρισία τους....
Δραπέτης ...μια ζωή,
εστω και με δανεικές φορεσιές,
καθαρές όμως......
Δραπέτης ......μια ζωη..
Και οταν τους ξεφέυγεις θέλεις να μένεις γυμνός,
όπως σε έκανε η μάνα σου....
Μα τι να καλύψουν και τα κουρέλια τους πια;;
ουτε καν την υποκρισία τους....
Δραπέτης ...μια ζωή,
εστω και με δανεικές φορεσιές,
καθαρές όμως......
Εγώ ...τι να πω...δεν έχω να αφιερώσω κάποιο βιντεάκι...απλά θα σου δώσω τα συγχαρητήριά μου που είπες κάτι τόσο σημαντικό σε λίγες σειρές!!!!!! ::kiss.:: ::up.::