sweet kitty 14-11-2008 @ 04:14 | Ενα μονο θα ζητησω
θελω να γυρισεις πισω
δεν αντεχω αλλο να΄σαι μακρια
γυρνα και ολα θα΄ναι ενταξει
η ζωη μας θα αλλαξει
μονο εγω σε αγαπαω αληθινα..!!
υπέροχο Φώτη,μπράβο...
αν την αγαπάς αληθινά,κάνε τα πάντα για να την αποκτήσεις!!! ::up.:: ::yes.:: ::up.:: | |