ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ!
όταν σε πρωτοείδα
μια φλόγα άναψε μέσα μου!
δεν ήξερα τι ήταν...
πρώτη φορά το ένιωσα.
μετά από λίγο καιρό
κατάλαβα ότι ήταν ο έρωτας!
όποτε σε βλέπω
νιώθω αυτήν την φλόγα όλο και να φουντώνει...
δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτή την φλόγα
δηλαδή χωρίς εσένα... σε αγαπώ!