΄καλημέρα ψιτ,ήμουνα νια και γέρασα με τα καμώματα της εξουσίας.15 χρονών,το 78 ,έστειλα τον ασφαλίτη που μου παρουσιάστηκε και καλά με μαλλιά , μούσια και γενικά εμφάνιση νεολαίου εποχής από κει που ήρθε...με ρωτούσε πως το κατάλαβα.Ηταν σα τη μύγα μες το γάλα...όμως όλοι οι αστυνόμοι,δεν είναι μπάτσοι.Αυτούς ούτε οι συνάδελφοί τους ,δεν τους γουστάρουν και δεν έχω κανέναν μπάτσο συγγενή,απλώς οι γενικεύσεις , είναι επικίνδυνες.
για τον πιτσιρικα που κυνηγα το μισθουλακο και βαζει
μια στολη-επαγγελμα χωρις εκπαιδευση χωρις τιποτα
μεχρι και το υπηρεσιακο τους μονοι τους το αγοραζουν και Αυτοι
τους ποτιζουν πως ειναι εξουσια και ταχα μου καποιοι!και την τρωνε
και μπαινουν στο ρολακι τους
ΠΙΟΝΑΚΙΑ ολοι...........................το παιχνιδι παιζεται απο χρονια πριν...
οταν καποτε ο κοσμος εφτανε απο Λαδαδικα μεχρι την Χανθ στις πορειες και τωρα αφημενοι ....τρεχουμε να προλαβουμε να κρυφτουμε σπιτι....