Κάτι δακρυσμένα ηλιοβασιλέματα
βγαίνουν κάποιες ξεχασμένες Παναγιές .
Σκουπίζουν απ’ τα χέρια σου τα αίματα
και σου σκεπάζουν του κορμιού σου τις πληγές .
Κι εσύ που δεν πιστεύεις σε θαύματα
πονάς απ’ τα παλιά σου τα τραύματα .
Κι ειν’ τα τραγούδια σου κραυγές
για κάποιες ξεχασμένες Παναγιές .
Κάτι Σαββατόβραδα ατέλειωτα
βγαίνουν κάποιες ξεχασμένες Παναγιές .
Μιλούν για δάκρυ και για έρωτα
και σου αφήνουν ανοιχτές πληγές .
Κι εσύ που δεν πιστεύεις σε θαύματα
πονάς απ’ τα παλιά σου τα τραύματα .
Κι ειν’ τα τραγούδια σου κραυγές
για κάποιες ξεχασμένες Παναγιές .