Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132737 Τραγούδια, 271227 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Αποθεωση
;;;;;
Μερικές φορές σε αδικώ,
ελπίζω κάποτε να με συγχωρέσεις….
Άλλες πάλι σε υμνώ,
ελπίζω κάποτε να μ'αγαπήσεις….
Αλλά τώρα ας κάνουμε ερώτα,
αλλωστε και η αποθέωση γένους θηλυκού είναι……
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
13
Στα αγαπημένα:
1
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
,
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΛΗΨΕΩΝ
ALYZIOS (Βασίλειος .Π. Πολύζος)
©
11-02-2009 @ 05:27
Mικρουλι
11-02-2009 @ 05:32
Ωραίο!!! Γεια σου ALYZIE!! ::up.:: ::yes.:: ::up.::
ALYZIOS
11-02-2009 @ 05:40
http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related
idroxoos
11-02-2009 @ 06:07
η αποθέωση γένους θηλυκού είναι……
::wink.:: ::smile.:: ::yes.::
oneirodromio
11-02-2009 @ 06:16
Ειλικρινες,λιτο και περιεκτικο!!
χωρικός
11-02-2009 @ 06:53
νομίζω πως έπιασες την ουσία του θέματος! ::yes.::
petrwnas
11-02-2009 @ 09:55
αλλωστε και η αποθέωση γένους θηλυκού είναι……
καλος πολύ καλός ::up.:: ::up.::
peiraiotissa
11-02-2009 @ 10:22
Έχεις μια αδυναμία στα θηλυκά!!!!!!!!!!!Καλησπέρα Αλύζιε!!! ::hug.:: ::up.::
Helene52
11-02-2009 @ 10:27
Καλόοοοο !!!!!!!
Καλησπέρα Αλύζιε !!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
karpox
11-02-2009 @ 11:40
ασχετο φαινομενικα
σου παει ομως Λεβεντη
http://www.youtube.com/watch?v=MoQ_xPLmBdk&feature=channel_page
ALYZIOS
11-02-2009 @ 13:03
ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ;;; ::whist.:: ::laugh.:: ::up.::
Ελένη Καιγή
11-02-2009 @ 13:05
Γεια σου ερωτιάρη!
Μοιάζω μ'εσένα
12-02-2009 @ 03:59
Με Ελένη κι εγώ!
Μου θύμισες την Δημουλά
με την αγάπη γένους θηλυκού...
Ωραίος Αλύζιε!
monajia
27-10-2009 @ 12:30
::hug.:: ::hug.:: ::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 14%