Μαυρομαντηλού 05-01-2013 @ 17:25 | "..Μες στη σιωπή σου
ρέει νερό η αλήθεια
Και αποφάσισα να πιώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να ξεδιψάσω και ας χαθώ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπρος στη μορφή σου
σαν βωμό πια καίω
Ό`τι πόθους είχα
Ό`τι νότα αγαπώ
Μα τα όνειρα μαζί σου τα κρατώ.."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ...... ΤΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |