Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132765 Τραγούδια, 271276 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1253)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9279)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Σύγχυση και ανασφάλεια
Σκεφτηκα πως θα ητανε να φυγω
Να μην εχω κανενα να με νοιαζεται
Και ομως στην στροφη εκανα πισω
Αρχισα να λεω πως με χρειαζεται
Ετυχε πολλες φορες να δοκιμασω
Λαθη πολυ να με πληγωνουν
Και μετα να τρεχω να τα φτασω
Και μενοντας να τα πληρωνω
Ημουνα στιγμες σε αδιεξοδο
Δεν ηθελα να φυγω ουτε μεινω
Κλεισμενη σε ενα σπιτι με μια εξοδο...
Δεν ηθελα το στιγμα μου να αφηνω
Με προδωνε το θεμα της ασφαλειας
Ητανε και αυτη η εμπιστοσυνη
Και ενα μεγαλο ποσοστο της ανασφαλειας
Που μου ελεγε «εσυ, η θα'ναι εκεινη?»
Ολα μαζι ηταν συγχισμενα στο μυαλο μου
Και εκει τρελλαθηκα
Ειπα να δω τι θα ητανε για το καλο μου
Και Επαναστατησα
Του ειπα φευγω και ποτε δεν θα σε βρω
Και οπως ειπα να περασω αρτην πορτα
Του ειπα ασε με μεινω λιγο εδω
Ασε τουλαχιστον δυο-τρεις μερες ακομα
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
2
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
AnNaMaRia
©
11-03-2005 @ 10:31
spil †
11-03-2005
Η αναποφασιστικότητα του ισορροπιστή...Το αποτέλεσμα, σίγουρη πτώση, ιδανική !!
elli
11-03-2005
Πολύ καλό Ανναμαρία !!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 8%