sweet kitty 12-03-2009 @ 07:05 | έχεις απόλυτο δίκιο..........παλιά ήταν όλα πιο όμορφα, πιο "αθώα", πιο ήρεμα, πιο συλλογικά....
τώρα ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και την καλοπέρασή του..
πού χρόνος για φίλους;, πού χρόνος για ανεμελιά;....!!!!
συμφωνώ μαζί σου...μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω........................ ::smile.:: ::smile.:: | |