[align=center]Τριαντάφυλλα προσφέρεις
μα τα αγκάθια με τρυπάνε
Να μ' αγγίξεις προσπαθείς
μα τα νύχια με τσιμπάνε
Το πρόσωπο γυρεύεις να χαϊδέψεις
μα τα χέρια σου είναι άγρια
Τα χείλη μου πλησιάζεις
και εκείνα ματώνουν
Το μυαλό μου θέλεις να κυριεύεις
μα οι αναμνήσεις σε νικούν
Την καρδιά μου πλησιάζεις
και εκείνη σε κρατά σφιχτά
Να φύγω παλεύω
μα τα πόδια δεν προχωράνε
Σε σπρώχνω
μα τα χέρια πίσω σε τραβάνε
Ηρεμία οι σκέψεις ζητούν
μα τα όνειρα ποτέ δεν σταματάνε
Φεύγω... μα εδώ θα' μαι..[/align]
όπου υπάρχουν "πρέπει", ΠΡΕΠΕΙ να φύγεις αλλά μπορείς? ::love.:: μακάρι να υπήρχε κατι τόσο δυνατό όσο έρωτας που να σου δώσει τα φτερά και την δύναμη για να φύγεις..
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο