Πολύ πονηρός είσαι Γιωργάκη, όλα τα έκτροπα γίνονται στο πισινό της.............................αμαξάρας το καθισματάκι, σαν κάποιος μάγκας οδηγός της την ακουμπήσει....................την τηλεόραση ...............................και την......................ανάψει !!!!!