του κάτω κόσμου πονηριά Δημιουργός: anuya, Diogenees Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][font=Palatino Linotype][color=black]
ώς και άγγελοι ζήλεψαν τα θεϊκά του ανθρώπου προνόμια
έδωσε χάρες στον άνθρωπο ο θεός που ούτε είχαν οι αγγέλοι
άνθρωπος γήινος μπορεί της ζωής να λατρεύει το πνεύμα
όμοια με δέντρο τον έπλασε που έχει ρίζες στο χώμα
με ίσιο κορμό που να φτάνει στον ουρανό η κορυφήτου
που απο τη γή απορροφώντας νερό να τρέφει το ξύλο
η αθάνατη να ανάβει φωτιά στην κορφή του κορμούτου
άγγελοι μαύροι φθονήσανε τα προνόμια του ανθρώπου
που ήξερε θεό να δοξάζει με κάθε λέξη και πράξη
νύχτα του δώσαν με φθόνο για να του πάρουν τη μέρα
η κολοβή αλεπού την ουρά οι άλλες πείθει να κόβουν
δέν είναι πρώτης άνοιξης έρωτας του άδη είναι δόλος[/align]
Έχω μεγάλο ντέρτι άν θα μου βάλουν κάμποσα σχόλια, γιατί για κάθε σχόλιο παίρνω 20€, κ άμα δέν μαζέψω καλό μεροκάματο, με τί μούτρα θα αντικρύσω τη γυναίκαμου με τα 4 παιδιάμου!Τέτοιο ντέρτι ούτε ο bali δεν έχει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-04-2009 |