Στης ματιας μου το φως Δημιουργός: antreasxios ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ..ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ματια με βλεμματα θολα
πρασινοι καμποι στα βουνα
φυλλα ξερα και καστανα
ιδιο το χρωμα της βροχης
Κυματα δακρυα γαλανα
μαυρα σαν νυχτα σκοτεινα
το ιδιο φως σας διαπερνα
ιδιο το δακρυ της ψυχης
Μα τους δικους σου τους πρασινους καμπους
να μην τους διασχισει κανεις ποταμος
κι αμα διψασεις οσο θελεις να πιεις φτανει να κοιταχτεις ρεφρεν
στης ματιας μου το φως
και θα γινω ουρανος
ηλιος και ωκεανος
ο δικος σου θεος
Τα ματια μου θα εκανα πηγες
για να ξεπλενω της ψυχης σου τις πληγες
να πνιγω μεσα σου βαθια το χτες
και να σε βγαζω στης καρδιας μου τις στεριες
μακρια απο τις συννεφιες
και της αγαπης τις κακοκαιριες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2009 |