Επτά λεπτά Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα - Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=book antiqua]Κοιτάζει το ρολόι του. Επτά λεπτά ακόμη.
Παίζουν κρυφτό οι επτά αισθήσεις του με την ψυχή του.
Κρύβονται κάτω απ'το κρεβάτι, πίσω απ'τις κουρτίνες.
Η μορφή τους σκιαγραφείται πίσω από το λεκιασμένο μπεζ χρώμα τους.
Επτά λεπτά.
Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα τον κερνούν πρωινό.
Η λαγνεία τον σκεπάζει τρυφερά πριν απο-κοιμηθεί.
Φιγουράρουν οι επτά ζωές της μαύρης γάτας του.
Του βγάζουν έξω την γλώσσα. Γιατί εκείνος έχει μόνο μία.
Επτά λεπτά για να χωρέσει σε λίγες γραμμές όλη του η ζωή.
Επτά λεπτά δίχως ανάσα. Χωρίς πνοή.
Μοναχά επτά λεπτά για να μπορέσει να αλλάξει δέρμα.
Να μπει στο κουκούλι του ακόμη μια φορά.
Πήγε δώδεκα.
Καλημέρα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2009 |