Μπήκε ό Μάης Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλό μήνα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μπήκε ό Μάης γρήγορα
καί φύγανε τά κρύα
κοντέβουνε νά κλείσουνε
σέ λίγο τά σχολεία
Τά χιόνια λιώνουν στά βουνά
καί τά λουλούδια ανθήσαν
γεννήσαν καί οί πέρδικες
καί γλυκοκελα'ι'δήσαν
Η νύχτα τώρα μίκρινε
ή μέρα μεγαλώνει
σέ λίγο τά σιτάρια μας
θά είναι στό αλώνι
Νά ζεσταθεί κί ή θάλλασα
νά αρχίσουμε τά μπάνια
νά βγάλουμε τά ρούχα μας
νά πάμε στά λιμάνια
Στά πλοία νά ανέβουμε
νά πάμε στά νησιά μας
γιά νά περάσουμε όμορφα
εμείς κί ή συντροφιά μας ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-05-2009 |