Κάποτε μου χες πει Δημιουργός: τια-φια, katia Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κάποτε μου χες πει
πως ημουν η ζωή σου
και τωρα εγινα η θλίψη σου
Μα δε σκεφτηκές ποτε
πως κ η δικια μου θλίψη εισαι...
κ τώρα.....
Η σκέψη μου παραληρεί
στα μονοπατια της σιωπης
Δεν εχω άλλη διεξοδο
δεν εχω άλλη φυγή
Πίανομαι απτο χθές
και γυρνάω
σε λαβύρινθους λύπης...
Εχω γίνει σκιά
μίας υποτιθέμενης ζωής
κανω κύκλους
χωρίς διέξοδο και ανάσα
Που πήγε ο αέρας
της πνοής μου ...
χάθηκε στα μονοπάτια
της σιωπής μου...
Που πήγε η ζωή μου
χάθηκε στη θλιψη της υπαρξής μου...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-05-2009 |