Δεν με λυπάσαι Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο Αϊ βαλί σε γύρεψα
κι η σκέψη να με καίει
Στον άνεμο με σκόρπισες
και η καρδιά μου κλαίει
Καημός είν’ το τραγούδι μου
βαθιά πληγή του πόνου
παράπονο Σμυρνεϊκο
στο κύμα του Βοσπόρου
Ρ
[B]Δεν με λυπάσαι…..
δεν με λυπάσαι …..
Κι εμένα με πειράζει
Και τη φτωχή καρδούλα μου
Τη γέμισες μαράζι [/B](δις)
Σεκλετισμένα όνειρα
Γεμίζεις τη ζωή μου
παράπονο πικρό εσύ
ανοίγεις τη πληγή μου
Τα λόγια γίνανε θάλασσες
Θάλασσες με σεργιανάνε
Στο Αϊ βαλί σε γύρεψα
με παίρνουν και με πάνε
Ρ
[B]Δεν με λυπάσαι…..
δεν με λυπάσαι …..
Κι εμένα με πειράζει
Και τη φτωχή καρδούλα μου
Τη γέμισες μαράζι [/B](δις)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2009 |