Οι Αλιμονοι (τα όρια) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος επειδη ο καθείς μας ξεχνά μεχρι που φτανουνε τα όρια του και που αρχίζουνε των άλλων.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -γαμώ τα φελέκια μου..με ξέσκισε
-γιατί σκούζεις συγκάτοικε?
-..μ άρπαξε εκείνο το κοπρόσκυλο ο ταρζάν
-α το σκυλί του γείτονα εννοείς?
-ναι,αυτουνού του αρχιφασίστα να πούμε
-και γιατί σ άρπαξε, αν επιτρέπεται?
-να μωρέ,πήδηξα τη μάντρα να μαζώξω σύκα
-δηλαδή μπήκες στο δικό του χώρο χωρίς την άδεια του?
-τι πα να πει ¨δικό του χώρο¨ ψηλέα μου?
-ότι η συκιά βρίσκεται στο οικόπεδο του,στα όρια του..
-μα Δημοκρατία δεν έχουμε να πούμε?
-ε και λοιπόν, νομίζεις πως είναι ξέφραγο αμπέλι η Δημοκρατία?
-μα το λέει το Σύνταγμα ,ότι είμαστε λεύτεροι να κάνουμε ότι γουστάρουμε
-φυσικά και το λέει,αλλά ..μέσα στα δικά μας όρια συγκάτοικε
-εγώ δεν γουστάρω τα όρια παραμορφωμένε μου
-τα όρια υπάρχουνε παντού συγκάτοικε
-δηλαδής δεν μπορούμε χωρίς αυτά?
-και βέβαια μπορούμε, εφ όσον τα.. καταργήσουμε
-μπράβο, να τα καταργήσουμε εδώ και τώρα,ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ!
τοκ τοκ τοκ….
-ποιος είναι παρακαλώ?
-έβγα έξω ρεεεεεεε
-άνοιξε την πόρτα στον κύριο συγκάτοικε
-μπρρρρρρ,τρελός είμαι να την ανοίξω?
-ώστε δεν ανοίγεις ζουμπά κλεφτογερε?
-δεν είναι εδώ κύριε γείτονα,πήγε στην πόλη για ψώνια
-καλά τότε, θα τον πετύχω την επόμενη φορά με το δίκαννο
-έφυγε κοντέ, βγες απ την λεκάνη της τουαλέτας
-πούφ,ευτυχώς που άντεξε η πόρτα δικέ μου
-ευτυχώς που είχαμε πόρτα θέλεις να πεις
-μα μπορεί να μην είχαμε πόρτα παραμορφωμένε μου?
-¨¨χωρίς όριᨨ,θα έπρεπε να μην έχουμε πόρτα συγκάτοικε
-και τί δουλειά έχει η πόρτα μας με τα ¨¨όριᨨ να πούμε?
-είναι η είσοδος στα δικά μας όρια συγκάτοικε
-με δουλεύεις να πούμε?.
- α ώστε σε δουλεύω λοιπόν..
-τι πας να κάνεις με τη βαριοπούλα ψηλέα ,λωλάθηκες να πούμε?
-αυτό που ήθελες.Καταργώ τα όρια ..ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ!
-γκάάάάαααααααπ
-όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2009 | |