Στην Αγορα Την Κυριακη Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σε είδα πρώτη μου φορά
εκει που ο ήλιος και η χαρά
είχανε στήσει πανηγύρι
σ ένα λιθόστρωτο γεφύρι
που έβγαζε στην αγορά
Στην αγορά την Κυριακή
πουλάνε όνειρα κι εκεί
εκεί στους πάγκους που τους είδες
στο ζύγι κλέβουν τις ελπίδες
Τα μάτια σου μενεξεδιά
μου μίλησαν μες την καρδιά
μα δεν θυμάμαι τι μου είπαν
τα λόγια στην αλάνα βγήκαν
και μου τα κλέψαν τα παιδιά
Λόγια και όνειρα κλεμένα
δεν ξαναγύρισαν σε μένα
κι ας ήμουνα κι εγώ εκεί
στην αγορά την Κυριακή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2009 |