Το Αστερι Που Επεσε Δημιουργός: zpeponi, Νικος αναγεννηση Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έπεσες άστρο φωτεινό
Έσβησες απ’ τον ουρανό
Tαξίδια καλοκαιρινά
Απ’ το παντού στο πουθενά
Αυλαία έργου θλιβερή
Ψυχή που τέλος καρτερεί
φεύγει και χάνεται μ’ ορμή
- να μην ξεμείνει στο κορμί -
Μα δες: Καινούριο, λαμπερό,
άστρο γεννήθηκε θαρρώ!
Πάλι εδώ στερνή πνοή;
Ποιός θάνατος και ποιά ζωή!
Tο τέλος έγινε αρχή!
Πρωτόγνωρη έκανες ευχή
Μεμιάς ορκίστηκες καρδιά
Ποτέ να μην πεθάνεις πιά!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2009 |