Οι Αλιμονοι (ειδήσεις) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -δεν βάζουμε κομματάκι ειδήσεις ψηλέα μου?
-και γιατί όχι συγκάτοικε,οι επιλογές δικές σου !
-"η νόσος των χοίρων εξαπλώνεται ραγδαία"
-άλλαξτο ,θ αρχίσω να γρυλίζω
-"εικόνες απ το μακελειό στο Πακισταν,70 οι νεκροί"
-άλλοοοοο,με γέμισες φρίκη...
-¨¨αυξήσεις στους φόρους μετά τις ευρωεκλογές"
- άλλοοοοο
-"εκοψε στα δύο τη γυναικα του με πριόνι"
-μαύρισε η ψυχή μου μωρέ,επίτηδες το κάνεις?
-"άγνωστοι ληστέψανε και βιάσανε μια γριά"
-αμάν πέσαμε και σε τυμβωρύχους,αλλαξέτοοοοο..
-"νέα μέτρα μετα της εκλογές¨¨
-λές να μας πάρουνε τα μέτρα μας ψηλέα μου?
-στα σίγουρα, άλλαξε το..
-" πέθανε, περιμένοντας το ασθενοφόρ﨨
-αμάν, ακόμα και στο περίμενε ψοφολογάμε εδώ πέρα, βρες κάτι το αισιόδοξο
-το βρήκα, αυτό το κανάλι θα σου φτιάξει στα σίγουρα το κέφι
-για να ακούσω..
-¨ο Γιωργάκης δήλωσε,ότι έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα του τόπου¨¨
-οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Mαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2009 | |