Κάλεσμα ευτυχίας Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλημέρα καλό σαββατοκύριακο στιχοφιλαράκια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγγιξα τη θάλασσα
άκουσα τη φωνή της
χάραξα στο σώμα της
ένα σ' αγαπώ.
Μα έβγαλε φουρτούνα
αγρίεψε η μορφή της
μου' βρεξε τα φτερά
μου κόπηκε η λαλιά.
Την έκλεισα στην αγκαλιά μου
το γέλιο της μου χάρισε
πετάξαμε ψηλά '
Σαν τους λευκούς τους γλάρους
στα ψίχουλα ζωής
καλέσαμε
δυο στάλες της βροχής
σταγόνες ευτυχίας
δροσιές της μεσιτείας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2009 |