βασανιζω τον εαυτό μου Δημιουργός: TASOS, (Αναστάσιος Στρακαλής ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info έιπες να παλέψεις
να νικήσεις αυτό που σε βασανίζει
και το παλευείς
μα πόσο κοστίζει!!!!
προσπαθείς να σηκώσεις
το βάρος καποιου άλλου
και ας ξέρεις οτι είσαι
χαμένος από παντού
αξίζει να προσπαθεις
χωρίς να κερδίζεις?
αξίζει να προσπαθεις
κι αντί να αποκτάς να χαρίζεις?
κρατάς μέσα σου μυστικό
να ξαλαφρώσεις άλλον
κρατάς στα χέρια σου πολύ κακό
δεν το μπορείς.....
μπορείς να γίνεις κριτής και τιμωρός
μα πως να αντέξεις να γίνεις δεύτερος θεός
το δίκιο σου είναι άδικο αν το αφήσεις τόσο κακό
και λες ας επιλέξει αυτός
σε πρόδωσαν
πρόδωσες όλα αυτα που πιστευες για καιρό
κρατώντας αυτό για πάντα μυστικό
σε πλήγωσαν
μα δε θες εσύ να το κάνεις αυτό
γιαυτό ξεχωρίζεις γιαυτό..........
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2009 |