Θα λες Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι : ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χάνω τον κόσμο από μπροστά μου
Φεύγει η ζωή και γίνεται σκιά μου
Βλέπω τα όνειρα να γίνονται κομμάτια
Πέφτουν στη βροχή σαν χάρτινα παλάτια
R
[B]Έχεις φύγει, δεν υπάρχεις
τώρα εμένανε ξεχνάς
Όμως θα ‘ρθει εκείνη η ώρα
που θα κλαις θα με ζητάς
Έχεις φύγει δεν υπάρχεις
και στην άκρη με πετάς[/B]
[I]Ποτέ μη το ξεχνάς εμένα θα ζητάς ……..
Θα λες κρυφά πως μ’ αγαπάς ……. [/I]
Χάνω τον κόσμο από μπροστά μου
Ερειπωμένο σπίτι η άδεια αγκαλιά μου
Έφυγες εσύ και πήρες τη χαρά μου
Ζωή μισή δεν είσαι ’συ εδώ κοντά μου
R
[B]Έχεις φύγει, δεν υπάρχεις
τώρα εμένανε ξεχνάς
Όμως θα ‘ρθει εκείνη η ώρα
που θα κλαις θα με ζητάς
Έχεις φύγει δεν υπάρχεις
και στην άκρη με πετάς[/B]
[I]Ποτέ μη το ξεχνάς εμένα θα ζητάς ……..
Θα λες κρυφά πως μ’ αγαπάς ……. [/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2009 |