Τα λόγια σου κράτησα Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Γραμμένο πάνω στην πλοκή του πανέμορφου ποιήματος "Τα λόγια παίρνει ο άνεμος" της Άθης ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα λόγια σου κράτησα
Μάρτη μήνα δως μου κάτι / να γνωρίσω την αγάπη
δως μια σπίθα να μ΄ ανάψει / δως το φως σου να με κάψει
στείλ’ το ούριο αεράκι / να μου γιάνεις το μεράκι
μια λεξούλα να μου φέρει / απ΄ το μακρινό μου αστέρι
Κρίνα ρίχνω στην αυλή μου / και μπουμπούκια στο φιλί μου
μια_απλωσιά στην αγκαλιά μου / δυό πλεξούδες στα μαλλιά μου..
Ξύπνα άδολη καρδιά μου / να γευτείς τα όνειρά μου
κι έφτασε γλυκό μαντάτο / μ’ έναν άνεμο δροσάτο
Πήρ’ η αύρα το μυαλό μου / κι έχασα κάθε ρυθμό μου
κι έφυγε μακριά τ’ αγέρι / με το μήνυμα απ΄ το ταίρι
μα τα λόγια του τα μπάσα / ρούφηξα με μιαν ανάσα
να κρατώ την χίμαιρα του / τα χαμένα όνειρά του…
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2009 |