Το ψέμα του σκιάχτρου Δημιουργός: kristian Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ενας φιλος πριν δυο χρονια
Μου 'πε πραγματα απλα
Πραγματα που ειναι αιωνια
Στη δικη του γειτονια.
Μου 'χε πει πως ενα βραδυ
Τον βασανιζε ο Θεος
Και πως ενοιωσε ενα χαδι
Που 'ταν θανατος αργος.
Μια κοπελα που 'ταν ψεμα
Και μια μαγισσα κακια
Σκιαχτρο 'θελαν να τον κανουν
Και να μην τον δουν ξανα.
Κι αφου τον εκαναν σκιαχτρο
Να τρομαζει τα πουλια
Να 'ναι εξω απο το καστρο
Να γναντευει τα νερα.
Τον αγαπησε μια αλλη
Μια κοπελα απλοικη
Που τον χαιδεψε το βραδυ
Και του δωθηκε πρωι.
Μια κοπελα που 'ταν ψεμα
Και μια μαγισσα κακια
Σκιαχτρο 'θελαν να τον κανουν
Και να μην τον δουν ξανα.
Και αφου εγινε ανθρωπακι
Οπως ητανε παλια
Αρχισε η καρδια να τρεμει
Και γι' αυτο εφυγε μακρυα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2005 |