Ομορφιά Δημιουργός: kristian Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γεια σου μικρη μου ομορφια
Ξενιτεμενη.
Θελω νε σ' εχω εδω ξανα
Μα μου εισαι ξενη.
Θελω να εισαι παντα εδω
Να με προσεχεις
Κι αν χαθω καμια φορα
Να με αντεχεις.
Η ζωη ειναι κυκλος
Με κεντρο την αγαπη
Περιμετρο τον ερωτα
Και εμβαδο το δακρυ.
Εισαι για μενα ζωγραφια
Εισαι τα παντα
Εισαι και μια αγκαλια
Μα και καταντια.
Λιγο πριν κλεισω θα σου πω
Οτι σε θελω
Ισως και ενα σ' αγαπω
Και ενα γελιο.
Η ζωη ειναι κυκλος
Με κεντρο την αγαπη
Περιμετρο τον ερωτα
Και εμβαδο το δακρυ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2005 |