Ακόμα Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι από την Λευκωσία και μια όμορφη Κυριακή σε όλους!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΚΟΜΑ
Τι κι αν περάσανε τα χρόνια
και πια δεν είμαστε παιδιά
ποτέ δεν σβήνει, είν' αιώνια
του έρωτά μας η φωτιά
Ακόμα σε κοιτώ
κι εσύ μεθάς
Ακόμα σε φιλώ
και ξεψυχάς
Ακόμα σε ζητώ
κάθε στιγμή
Ακόμα σ' αγαπώ
τόσο πολύ
Ακόμα, ναι ακόμα
ο πόθος ίδιο χρώμα
Τι κι αν δεν είχε μεγαλεία
το πέρασμά μας στην ζωή
είν' η δική μας ιστορία
μοναδική κι αληθινή
Ακόμα σε κοιτώ
κι εσύ μεθάς
Ακόμα σε φιλώ
και ξεψυχάς
Ακόμα σε ζητώ
κάθε στιγμή
Ακόμα σ' αγαπώ
τόσο πολύ
Ακόμα, ναι ακόμα
ο πόθος ίδιο χρώμα
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2009 |