Η αγάπη μου για σένα Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Στον αγαπημένο μου σύζυγο Γιάννη για τα γενέθλιά του!!! Την καλημέρα μου σε όλους και πολλά φιλάκια!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Ποτάμι η αγάπη μου για σένα
π' ανέμελο στις φλέβες μου κυλά
παρέα με φεγγάρια μεθυσμένα
σαν όνειρο σ' αγγίζει τρυφερά
Η αγάπη μου για σένα
μια φωτιά
που για πάντα
θα μου καίει την καρδιά
όλα γύρω πονεμένα
και πικρά
μα μπαλάντα
η ζωή μου τώρα πια
Η αγάπη μου για σένα είν ' απέραντη, πλατιά
μες τον κόσμο δεν είν' άλλη σαν κι αυτήν τόσο βαθιά
Λουλούδι η αγάπη μου για σένα
π' ανθίζει στου Μαγιού τις γειτονιές
τ' απόβραδα τα γκρίζα, τα θλιμμένα
σκορπά το άρωμά του στις αυλές
Η αγάπη μου για σένα
μια φωτιά
που για πάντα
θα μου καίει την καρδιά
όλα γύρω πονεμένα
και πικρά
μα μπαλάντα
η ζωή μου τώρα πια
Η αγάπη μου για σένα είν' απέραντη, πλατιά
μες τον κόσμο δεν είν' άλλη σαν κι αυτήν τόσο βαθιά
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2009 |