Κρυφή πληγή μου Δημιουργός: niotis@yahoo.gr, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Είναι καιρός που υποφέρω
σταυρό σηκώνω κι’ όμως σιωπώ
πιο θα είναι το αύριο πώς να το ξέρω
αφού επιμένω να σ’ αγαπώ
Δρόμο επικίνδυνο ξέρω διαβαίνομε
κρέμεται η αγάπη μας σε μια κλώστη
γυρνάς σ’ εκείνο κ’ εγώ τρελαίνομαι
στης μοναξιάς μου την σιωπή
Κρυφή πληγή μου που να μιλήσω
και τι να πω
σ’ άλλον ανήκεις και απαγορεύεται
να σ’ αγαπώ
Τρέλα της νιότης κρυφή πληγή μου
είσαι στη σκέψη μου βράδυ πρωί
είσαι η καρδιά μου είσαι η ζωή μου
όλο το είναι μου κάθε πνοή
καλο απογεμα σε ολους
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2009 |