Ελολάδα - Helolas Δημιουργός: eteromilisios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
Καυλοτάξιδοι και αιδοιοαναβάλλοντες
Ναρκοδημοκράτες και βυζοβυζαντινισταί
Υβριδοφλερτάροντες και αεργοπετείς
Βατραχορήτορες και λαμογόβιοι
Αυτοκατατρεχάμενοι και σαβουρολαίμηδες
Πινοφάγοι και οινοπροστατευόμενοι
Μαστουρονοβάσπορτες και αναβολακτίζοντες
Στραγαλοπνίχτες και αλεφαντόδοντοι
Ουισκόφωνοι και γιαγκερμαΐστροι
Κοχιμπόφατσες και παπαδοστρίφτες
Κοκαλικνίζοντες και Γιουρουβοβύζιονες
Καλομεμψίμοιροι και Γαρμπονοσταλγοί
Σωκρατοθανάσηδες και πρωτοτραπεζόκαλτσοι
Λαοτζαφερόπετσοι και αδωνοπλασιέδες
Παπαντρεχάμενοι και μερσεντολάγνοι
Γκαντεμοκάπηλοι και λαλιωμιμιτές
Αυλοκαραμανλύκοι και γραβατοαίματοι
Φουντόκνητοι και σταλινοστούντες
Μπαλκονοάλτες και συνταγογκρινιάζοντες
Ολγατρεμάμενοι και χατζηνικολούληδες
Μοσκιτοκογλύφοι και δανειομπανανόφλουδοι
Πρόμπατσοι και αλεξόσφαιροι
Κουγιάπηδες και πασχαλόσποροι
Εξηνταεννιάχνωτοι και αμφιγλέντηδες
Παγιδιά και απόνονοι
Του Χυσαάκ και του Αυναάμ
Χερουβίξ και νεφελίξ
Αστερείμ και ωφελείμ
Αρχιδομανδρίτες και συγχωροπάπια
Τροχομούνοι και μησυζητάδες
Αναρχοαυτόματοι και εναλλακλινείς
Δασταλίτσες και καθηγυπάδες
Πρύτωρες και φανεπισημιακοί
Επικούκουρδοι και ωρονήστειοι
Φτύτριες και μεταπτυχιαστοί
Φεστιβαλτοί και αχευλαμπιστές
Κιουσποπνίχτες και μοντελοβοσκοί
Συρραφείς και δημοσιοσαύροι
Λεξιβλάξιοι και παιητές
Ημιαφίχθην ετερομιλών
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2009 |