Τήν έριξα τήν ψήφο μου Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τήν έριξα τήν ψήφο μου
πρωί πρωί στήν κάλπη
νά πιάσει τόπο θά θελα
καί νά μήν πάει στράφι
τήν έριξα τήν ψήφο μου
απόφαση τό πήρα
νά δείξω έστω μιά φορά
σκληρό τό χαρακτήρα
πήρα τά ψηφοδέλτια
τά κοίταξα ένα ένα
συμπέρασμα δεν έβγαζα
μού μοιάζανε γιά ξένα
πολύ ταλαιπωρήθηκα
νά δώ τί θά ψηφίσω
δέν ήθελα κανέναν τους
εγώ νά αδικίσω
όλοι δουλεύουνε σκληρά
άπ τό πρωί ώς τό βράδυ
νά μή μάς λείπει τίποτα
νά βγούμε άπ τό σκοτάδι
κλείνω καί γώ τά μάτια μου
καί πιάνω ένα στήν τύχη
τό βάζω μές τό φάκελο
κί ή ψήφος μου έρίφθη
φαντάζεστε στιχόφιλοι
νά ρθούν ισοψηφία
νά ψάχνονται ποιός έκανε
αυτή τή μαλακία
τήν έριξα τήν ψήφο μου
φεύγω γιά παραλία
νά δούνε τά ματάκια μου
χαρά καί ευτηχία ! χα χα χα χα χα χα χα Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2009 |