Οι τύψεις Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]7/06/2009
11:05:39 PM
Οι τύψεις
Κάθε σου λόγος μαχαιριά
Ανοίγει τη πληγή μου,
Την κάνει να αιμορραγεί
Και χάνεται η ζωή μου.
Τον Χάρο εγώ τον προσκαλώ
Να ρθει για να με πάρει,
Στήλ΄τον Θεέ παρακαλώ
Κάνε μου αυτή τη χάρη.
Να φύγω να μην βλέπω πιά
Του κόσμου τη κακία,
Και όσα μου φορτώσανε
Σ΄αυτή την κοινωνία .
Όταν θα φύγω απ΄τη ζωή
Ίσως κι εσύ το νιώσεις,
Το πόσο είχες άδικο
Πικρά θα μετανιώσεις.
Μα θα είναι πολύ αργά
Συγνώμη να ζητήσεις,
Μόνος πια με τις τύψεις σου
Θα πρέπει για να ζήσεις.
Αυτό είναι από τα πρώτα πρώτα που έγραψα και το βρήκα στα χειρόγραφα μου
Ναταλία Μίτσιου
24—5--2005
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2009 |