Με πήρε ο φόβος αγκαλιά Δημιουργός: efrosiba, Εφη 9-6-09 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με πήρε ο φόβος αγκαλιά
απόψε και με λύγισε
στης νύχτας πάλι τα σκαλιά
η ψυχή μου κατρακύλισε...
Εδώ στην άγονη γραμμή
του πάθους και του λάθους
ήρθε καράβι μα η καρδιά
δεν έλυσε τους κάβους...
Στου πόνου τα θολά νερά
πάλι η ζωή μου βούτηξε
αρνιέμαι εδώ στα σκοτεινά
όσα ένα ψέμα μούταξε...
Εδώ στου τέλους την αρχή
ο νούς να με διατάζει
να μην ακούσω να μη δώ
το φώς που πλησιάζει...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-06-2009 |