Ζωγράφος στη ζωή Δημιουργός: mytilinia, georgia simini ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΝΑ??? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ
Ήρθες μέσα στη ζωή να φτιάξεις, να δημιουργήσεις
με τη φαντασία σου, τον κόσμο τούτο, να στολίσεις!
Σου δόθηκε ένας καμβάς, χρώματα και πινέλα
να φτιάξεις εκείνα που ποθείς, με τη δική σου τρέλα!
(Ρ)
Ζωγράφο στη ζωή, σε βάφτισαν μια μέρα
να φτιάξεις μόνο όμορφα, να σβήσεις τα θλιμμένα!
Τη δύναμη που έκρυβες, ήρθε καιρός να βγάλεις!
Να βάλεις στόχους υψηλούς, να παίξεις, να ποντάρεις!
Είν’ η ζωή πολύ μικρή, σκορπάει σαν αγέρας.
Πρέπει βράχος να σταθείς, σαν αληθινός πατέρας!
Μεγάλη η ευθύνη σου, μεγάλη κι η τιμή σου!
Το κόσμο φτιάξε όσο μπορείς, με όλη τη ψυχή σου!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2009 | |