Βουλιάζω Δημιουργός: boofox, Voula Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βουλιάζω σ’ ένα απέραντο παρόν.
Δεν βλέπω μέλλον, δεν υπάρχει παρελθόν.
Βουλιάζω μες στις σκέψεις του απέραντου μυαλού μου,
ψάχνω μα δεν βρίσκω πια είναι η άκρη του εαυτού μου.
Βουλιάζω σε σάπια όνειρα κι ατέλειωτα γιατί.
Όσο κι αν προσπάθησα δεν βρήκα διαφυγή.
Βουλιάζω πάλι κι έρπομαι στα πότε και τα τι,
προσπάθησα να κρατηθώ, δεν είχα όμως πυγμή.
Βουλιάζω μες την άβυσσο του άχαρου εαυτού μου,
ποιος είναι αυτός ο βέβηλος που γκρέμισε το νου μου;
Βουλιάζω κι όμως προσπαθώ κάπου να με κρατήσω
κι όσα απ τον κόσμο έχασα πάλι να κατακτήσω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2009 |