Θέατρο Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλύτερα η προσγείωση να είναι ανώμαλη από μοιραία!!!!!καλό απόγευμα στη στιχοπαρέα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]ΘΕΑΤΡΟ[/I]
[B]Θέατρο είναι η ζωή,
και έχω πέσει έξω,
και λέω κάθε μου πρωί,
άλλο δεν θα αντέξω.
Όλοι παίζουνε το παπά,
εγώ να μην αρέσω,
μα αν κανένας αγαπά,
σ’ αυτό θα σας διαψεύσω.
Αναρωτιέμαι ο τρελός,
ποιο θεό να πιστέψω,
νιώθω ο πιο αμαρτωλός,
και πώς να το παλέψω.
Θέατρο είναι η ζωή,
δεν μένει να επιλέξω,
θα μου κόβει την αναπνοή,
μέχρι καλά να παίξω.[/B][/align]
[align=right]+ 13/6/09
παντελής[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2009 | |