Μάτια μου λυπημένα Δημιουργός: Kostas Houston, Κωνσταντίνος Φ. Βελιάδης Χωρίς σχόλιο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγόρια μου, παιδάκια μου, μάτια μου λυπημένα.
Με όλα αυτά που έγειναν με θλίψη είστε ντυμένα.
Το δάκρυ σας, ο πόνος σας, και το πικρό σας κλάμα.
Για την ψυχή και την καρδιά το πιο ολέρθιο στάμα.
Ευχές, χαρές και όνειρα γκρεμίστηκαν με βία.
Ότι καλό γευτήκατε παλιά φωτογραφία.
Σας βλέπω και είστε σιωπηλά, σκιές μες στις ψυχές σας.
Ρωτάω καλά αν είσαστε... μικρές οι αντοχές σας.
Οι αμαρτίες των γονιών τα τέκνα τους παιδεύουν.
Πληγές ανοίγουν στη καρδιά και με χολή τις τρέφουν.
Μία συγνώμη σας ζητώ γι’ αυτόν τον παιδεμό σας.
Παντοτινός σας σύμμαχος στον άνισο πολεμό σας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2009 |