Σκοτεινή Ύλη Δημιουργός: TarTears Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κύματα συμβάλλουν..
Χορεύουνε χαοτικά στην παραλία..
Τσούχτρες γαλάζιες..
Πλάσματα αριστοτεχνικά, τριγυρνούν..
Καβούρια δειλά..
Στους βράχους τρέχουν να κρυφτούν..
Ο ήχος της μουσικής..
Η γεύση του τσιγάρου..
Το θέαμα της θάλασσας..
Το άρωμα των κοριτσιών..
Η υφή ενός σελιδοδείκτη..
Οι πέντε αισθήσεις χώρεσαν σε μια μικρή στιγμή..
Ένα σύμπαν απέραντο..
Σαν μαρμελάδα γεμάτη με μαγνήτες..
Και η φωνή μεσ' το μυαλό αναρωτιέται..
"Πέρα από τις διαστάσεις, θα γίνεις Άπειρος..
..θα γυρίσεις πίσω;"
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2009 |